Срещнахме се на Ваканция по време на 35-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която се проведе от 14 до 16 февруари 2018 г. Глобус Медия Груп утвърди своето присъствие на международната туристическа сцена с едночасова презентация и с активно участие в програмата на изложението. Благодарим на нашите колеги, партньори и приятели Вижте още»

Travel TV получи награда за медиен партньор на Български туристически съюз за 2015 година На събитието на Българския туристически съюз в Зала „България“ на 19.12.2015 г. управителят на Глобус Медия Груп Павел Павлов получи наградата за медийно партньорство на Travel TV, която бе връчена от изпълнителния секретар Венцислав Удрев.

Globus Media Group финализира работата си  по представителния филм за Община Севлиево. Китната българска Община се сдоби с 10 минутен представителен филм, придружен с вдъхновяващ 30 секунден промо клип. Сега всички могат да се запознаят с интересната история, красивата природа и културните забележителности на Севлиево. Гостоприемната Община очаква своите туристи и им готви незабравимо изживяване! Вижте още»

От днес в метро станциите на София може да гледате официалния трейлър на документалната поредица, посветена на България.

V.Turnovo

Travel TV е изложител на тазгодишното издание на събитието за културен туризъм във Велико Търново. В рамките на борсата екипът ще представи мащабната документална поредица „Това е България“ и новите проекти на медийната група. Специален фокус ще бъде отделен на новия филмов проект „Достойно ест“ за християнството по българските земи. Неговото представяне ще бъде на Вижте още»

На презентацията за старта на проекта „Достойно ест“ на медийната група, лично Негово Преосвещенство Тивериополския Епископ Тихон изказа подкрепата на Светия Синод и благослови начинанието от името на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български. Сред гостите бяха представители на Министерство на културата, Министерство на туризма, Столична Община, Софийски туристическо район, Българска туристическа камара, посолства и други. Вижте още»

Започнаха снимките на мащабен проект за християнството по български земи   Творческият екип на национален видео каталог „Това е България“ на 22 март 2016 г. представи новия си проект „Достойно ест“ в Аулата на Националния църковен историко-археологически музей. Поредицата е посветена на българската култура, християнската вяра и духовност. Поредицата ще се състои от 3 филма Вижте още»

Глобус Медия Груп участва в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” 2016  В 33-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” 2016 ще участва Глобус Медия Груп, която подкрепя творческите и благотворителните идеи на изложението. Глобус Медия Груп е медийна група с телевизионни канали, работеща в сферата на продуцирането на филми и Вижте още»

От 1-и ноември 2015-а телевизия Travel HD пуска 24-часов fullHD  канал за реклама на България и нейните природни и културни забележителности, туристически възможности и изключителна красота. Каналът ще излъчва кратки филмчета, представящи отделни места и събития, празници и ритуали, традиции и гозби, занаяти и музеи, изпълнители и творци, вдъхновяващи пейзажи и състояния. Цялата програма е Вижте още»

Гледайте филмите на етнографското наследство и природни и исторически забележителности на Община Невестино. НАТИСНЕТЕ ТУК!