През 2010 година, за първи път в българския ефир, стартира денонощен телевизионен канал с висока резолюция – Travel HD.

Travel HD е профилирана като документално – филмова и информационна телевизия, с преобладаващо туристическа тематика. Мисия на канала е да представи най-доброто от България – висок клас хотели и заведения за хранене, висок стандарт на туристическите услуги, ценни културно – исторически паметници, свързани с духовната култура на българите, бита, традициите, занаятите на народа.

Travel HD представя страната ни като бутикова и привлекателна туристическа дестинация, мереща ръст със световните туристически центрове. Програмата е насочена към отразяване на най-качественото в  Българския туризъм и действителност. Аудиторията, към която е насочен канала са хората, обичащи луксозните пътешествия и туризъм, ценители на красотата на природата. Travel HD  следва своята мисия да представя на българите и гостите на България една красива, модерна и съвременна страна с туристически и инфраструктурни възможности за почивка.

Телевизионния канал представя филми за отделни региони на България, неоткрити дори от самите българи, превръща се във форум на представителите на туристическия бизнес, както и на всички институции, занимаващи се с туризъм, като по този начин осъществява интегративни функции в развитието на страната, както и корелативни връзки с хората от Европа и света.

Slider-18

За автора -

Няма коментари

Оставете коментар

You must be logged in to post a comment.